enda

Emilie Appelin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 Scripter DK/Spillefilm
Den skyldige 2018 Scripter, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Scripter Tv-serie
Sorgenfri 2016 Scripter DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Scripter DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Scripter DK/Spillefilm
Tabu 2012 Scripter DK/Kort fiktion
Fortidens skygge 2012 Scripter DK/Spillefilm
Karate nights 2010 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Superbror 2009 Scripter DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Scripterassistent Tv-serie
Sex, hopp och kärlek 2005 Scripter U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.