enda

Emma Engberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hugo & Holger 2019 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Kollision 2019 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Friheden 2018 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Mercur 2017 Postproduktionskoordinator Tv-serie
I blodet 2016 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 VFX-koordinatorassistent DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Det korte liv 2014 Postproduktionsleder DK/Kort fiktion
Alting bliver godt igen 2010 VFX-koordinator DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Producer (postproduktion) DK/Kort fiktion
Offscreen 2006 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.