enda

Erik S. Watland

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Gud taler ud 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Monalisa Story – En film om kærlighed, kamp og heroin 2016 Foley artist U/Dokumentarfilm
Tordenskjold & Kold 2016 Foley artist DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Foley artist DK/Spillefilm
9. april 2015 Foley artist DK/Spillefilm
Encounters 2014 Foley artist DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 2013 Foley artist DK/Spillefilm
Mennesker i solen 2011 Foley artist U/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Foley artist U/Spillefilm
O'Horten 2007 Foley artist U/Spillefilm
Mendel 1997 Foley artist U/Spillefilm
Telegrafisten 1993 Foley artist U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.