enda
Person

Erik S. Watland

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Kysset 2023 Foley artist DK/Spillefilm
Tove i stykker 2020 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Krudttønden 2020 Foley artist DK/Spillefilm
Fat Front 2019 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Unge Astrid 2019 Foley artist U/Spillefilm
Ser du månen, Daniel 2019 Lydklipper, Foley artist DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Monalisa Story – En film om kærlighed, kamp og heroin 2016 Foley artist U/Dokumentarfilm
Tordenskjold & Kold 2016 Foley artist DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Foley artist DK/Spillefilm
9. april 2015 Foley artist DK/Spillefilm
Encounters 2014 Foley artist DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 2013 Foley artist DK/Spillefilm
Mennesker i solen 2011 Foley artist U/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Foley artist U/Spillefilm
O''Horten 2007 Foley artist U/Spillefilm
Mendel 1997 Foley artist U/Spillefilm
Telegrafisten 1993 Foley artist U/Spillefilm