enda

Esben Bay Grundsøe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kriger (oversigt) 2018 B-klipper Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 B-klipper Tv-serie
Kriger - Testen 2018 B-klipper Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 B-klipper Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 B-klipper Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 B-klipper Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 B-klipper Tv-serie
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 B-klipper DK/Spillefilm
Herrens veje 2 2018 Klipper Tv-serie
Så længe jeg lever 2018 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Næste sommer 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Kærester 2016 Klipper DK/Spillefilm
Livø 2016 Klipper DK/Kort fiktion
Melon Rainbow 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Losers United 1:6 2015 Klipper Tv-serie
Losers United 2:6 2015 Klipper Tv-serie
Losers United 3:6 2015 Klipper Tv-serie
Losers United 4:6 2015 Klipper Tv-serie
Losers United 5:6 2015 Klipper Tv-serie
Losers United 6:6 2015 Klipper Tv-serie
Blow Sum Smoke 2015 Klipper DK/Eksperimentalfilm
Den fremmede 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Sidste weekend 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Carl & Niels 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Wanker 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Happy New Years 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Ord 2011 Klipper DK/Kort fiktion
Mit blødende hjerte 2011 Klipper DK/Kort fiktion
Klassefesten 2011 B-klipper DK/Spillefilm
Karate nights 2010 Klipper DK/Kort fiktion
Life and times of Don Rosa 2010 Klipper DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.