enda

Esben Dalgaard Andersen

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den Eventyrlige Park 2019 Stemme U/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
Hånd i hånd 2018 Anders Dybdal Jensen Tv-serie
Emoji Filmen 2017 Hi-5 U/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Esben Garnov Tv-serie
Aldrig mere i morgen 2017 Mikkel DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Rune Tv-serie
Rastløs 2015 Claus DK/Kort fiktion
Juleønsket 2015 Karsten Tv-serie
Bankerot 2014 Dion Tv-serie
Mekanikerne 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
1864 2014 Erasmus Tv-serie
Når dyrene drømmer 2014 Bjarne DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Soldat DK/Spillefilm
Nabo 2010 Jens Christian DK/Kort fiktion
Livvagterne 2008 Thomas Eriksen Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.