enda

Esben Pretzmann

(1978 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Pind DK/Spillefilm
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Harald, Bisoldat DK/Spillefilm
Gummi T 2012 Store Bølle, Inspektøren m.fl. DK/Spillefilm
Dirch 2011 Charles Tante, høj mand DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Kjeld DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Lærer Peter DK/Kort fiktion
Karla og Jonas 2010 Patrik DK/Spillefilm
Osman og Jeppe 2009 Jeppe Tv-serie
Æblet & Ormen 2009 Lennart DK/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Spjæt U/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Alien soldat DK/Spillefilm
Angora by night 2007 Sig selv, Manus Tv-serie
Yallahrup færgeby 2007 Morten Tv-serie
Cykelmyggen og dansemyggen 2007 Soldatermyren Harald DK/Spillefilm
Trio van Gogh 2007 Manus Tv-serie
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Stemme DK/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Stemme DK/Spillefilm
Klovn 2005 Esben Tv-serie
Drengene fra Angora 2004 Bobby Olesen/Dad/Henrik Solgård/Søde Bo, Manuskript Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.