enda

Fatima Louborg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Et familieforetagende 2017 Chefsminkør DK/Kort fiktion
Swinger 2016 Frisør DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Sminkør DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Sminkør DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Sminkør DK/Spillefilm
Cloud Chamber 2013 Sminkeassistent Interaktive projekter
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Makeup DK/Spillefilm
En familie 2010 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Applaus 2009 Chefsminkør DK/Spillefilm
Mon petit-enfant 2008 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 Makeup Tv-serie
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Makeup assistent DK/Spillefilm
Dennis 2007 Makeup DK/Kort fiktion
Daddy-O 2006 Makeup DK/Kort fiktion
Baby 2003 Sminkør DK/Spillefilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Kostumer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.