enda

Flemming Christensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Knud Rasmussen - den store fortryller 2017 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Alle for tre 2017 B-tonemester DK/Spillefilm
Forældre 2016 B-tonemester DK/Spillefilm
Sameblod 2016 Lydmix U/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Lyddesign DK/Spillefilm
I dine hænder 2015 B-tonemester DK/Spillefilm
9. april 2015 B-tonemester DK/Spillefilm
Albert 2015 Lyddesign DK/Spillefilm
Kapgang 2014 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Encounters 2014 Lydmix DK/Spillefilm
Everything's Gonna Be Pink 2013 Lydmix U/Spillefilm
Otto er et næsehorn 2013 Lyddesign DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Lyddesign DK/Spillefilm
Gummi T 2012 Lyddesign DK/Spillefilm
Orla Frøsnapper 2011 Lyddesign DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Lyddesign DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Rocky 2008 Lyddesign U/Kort fiktion
Babas bilar 2006 Dialogklipper U/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Lydmix DK/Spillefilm
Snowys jul 2004 Produktion U/Kort fiktion
Danmark for begyndere - Historien om Lokalplan 219 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Terkel i knibe 2004 Tonemester DK/Spillefilm
Timm & Gordon 2003 Komponist Tv-film
Forsvar 2003 Boom operator Tv-serie
Skjulte spor 2000 Lydefterarbejde Tv-serie
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Lyd Tv-serie
Flemming og Berit 1994 Lyd Tv-serie
Jul i den gamle trædemølle 1990 Musik Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.