enda

Flemming Laybourn

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2019 Steadicam U/Spillefilm
Gooseboy 2019 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Kameraoperatør Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 Octocopter-operatør, Steadicam DK/Spillefilm
Det korte liv 2014 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Rita 2 2013 Steadicam-operatør Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Kameraassistent Tv-serie
Julestjerner 2012 Kameraassistent Tv-serie
Rita 1 2012 Steadicam-operatør Tv-serie
Ladyboy 2011 Steadicam DK/Kort fiktion
Beyond 2011 Steadicam U/Spillefilm
Stykke for stykke 2009 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Vanvittig forelsket 2009 Grip DK/Spillefilm
Pagten 2009 Steadicam-operatør Tv-serie
Spillets regler 2008 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Paragraf 15 2007 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Første person ental 2006 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Fidibus 2006 Grip, Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Forsvunden 2006 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Ambulancen 2005 Grip DK/Spillefilm
Mellem os 2003 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Nu 2003 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Tvilling 2003 Grip DK/Spillefilm
Bokseren 2003 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Grev Axel 2001 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Karrusel 1998 Grip Tv-serie
Café Hector 1996 Grip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.