enda

Glennie Pettersson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Den anden verden 2016 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Dicte 3 2016 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Anti 2016 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Skytten 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Labrador 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Dirch 2011 Research DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Koordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
R 2010 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Superbror 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Lyd DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Kort fiktion
Comeback 2008 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Lotto 2006 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Postproduktion DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Produktionsassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Anna 2000 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.