enda
Person

Gustav Dyekjær Giese

(1993 – )

Skuespiller. Søn af Maja Dyekjær og filmklipper Morten Giese.

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Killjoy 2023 Medvirkende Tv-serie
De forbandede år 2 2022 Michael DK/Spillefilm
De forbandede år 2020 Michael Skov DK/Spillefilm
Retfærdighedens ryttere 2020 Adrian DK/Spillefilm
Julemandens datter 2 – Jagten på Kong Vinters krystal 2020 Vintergardist 1 DK/Spillefilm
Perfekte steder 3 2019 Tobias Tv-serie
Den gode 2019 Benja DK/Kort fiktion
Før frosten 2019 Laurits DK/Spillefilm
Perfekte steder 2 2018 Tobias Tv-serie
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Rhingreve Otto Ludwig DK/Spillefilm
Perfekte steder (Oversigt) 2017 Tobias Tv-serie
Perfekte steder 1 2017 Tobias Tv-serie
Gidseltagningen 2017 Stefan Nielsen Tv-serie
9. april 2015 Menig Andersen DK/Spillefilm
I dine hænder 2015 Bror DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Peter Schmeichel DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Ditlev Tv-serie
Når dyrene drømmer 2014 Esben DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Casper DK/Spillefilm