enda

Håkan Blomdahl

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sikke et cirkus 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 VFX artist DK/Spillefilm
Melancholia 2011 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Mammut 2009 Visual effects supervisor U/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 3D DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Lead compositing DK/Spillefilm
I et spejl i en gåde 2008 VFX-supervisor U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Visual effects U/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Digitale effekter U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.