enda

Henrik Petit

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grænse 2018 Stillfotograf U/Spillefilm
Håbet 2018 Stillfotograf Tv-serie
Friheden 2018 Stillfotograf Tv-serie
Mercur 2017 Stills Tv-serie
Dræberne fra Nibe 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
En chance til 2015 Stillfotograf DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Stillfotograf DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Stills DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tarok 2013 Stillfotograf DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Stills DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Stillfotograf DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Stills Tv-serie
Mørkeleg 1996 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Stills DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Stills DK/Spillefilm
Det forsømte forår 1992 Stillfotograf DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Stillfotograf DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Stills DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Stillfotograf DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Stillfotograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.