enda
Person

Iben Snebang

(1973 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Fighter 2007 Produktionsassistent (præproduktion) DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Postproduktionschef Tv-serie
Tid til forandring 2004 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Zafir 2003 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Dogville 2003 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Okay 2002 Instruktørassistent DK/Spillefilm
It''s All About Love 2002 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Flyvende farmor 2001 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Blind Date 1999 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Bornholms stemme 1999 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Portland 1996 Scripter DK/Spillefilm
De største helte 1996 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm