enda

Ida Øversveen Gabrielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 1. instruktørassistent Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 1. instruktørassistent Tv-serie
All Inclusive 2014 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Indspilningsleder Tv-serie
Viceværten 2012 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Indspilningsleder DK/Spillefilm
En familie 2010 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Indspilningsleder DK/Spillefilm

Som Ida Gabrielsen

Title År Funktion Category
Team Albert 2018 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 1. instruktørassistent Tv-serie
I blodet 2016 1. instruktørassistent, Indspilningsleder DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Instruktørassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Rita 3 2015 1. instruktørassistent Tv-serie
Kartellet 2014 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.