enda

Jacob Østergaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En helt almindelig familie 2019 Belysningsmester DK/Spillefilm
Hacker 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Belysningsmester DK/Spillefilm
Lila 2018 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Forældre 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Belyser DK/Spillefilm
9. april 2015 Belysningsmester, 2. unit DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Belysningsmester Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Code Blue 2011 Belysningsmester (København) U/Spillefilm
Værelse 112 2010 Foto DK/Kort fiktion
Sandheden om mænd 2010 Belysningsmester DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Mand på café, Belysningsmester DK/Spillefilm
Drømme i København 2009 Belyser DK/Dokumentarfilm
Dansen 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Belysningsmester DK/Spillefilm
Fighter 2007 Belysningsmester DK/Spillefilm
En soap 2006 Lys DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Zakka West 2003 Belyser DK/Spillefilm
Jul på Vesterbro 2003 Lyssætter Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Belyser Tv-film
Magnetisørens femte vinter 1999 Lys, Belysningsmester DK/Spillefilm
Bag om fremviseren 1999 Belyser DK/Kort fiktion
Et hjørne af paradis 1997 Belyser DK/Spillefilm
Portland 1996 Steadicam-operatør, Belyser DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Belyser DK/Spillefilm
Vases or Faces 1994 Lys DK/Kort fiktion
Møv og Funder 1991 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.