enda

Jan Pallesen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gooseboy 2019 Fotograf, Stillfotograf DK/Spillefilm
DNA 2019 Fotograf Tv-serie
Dicte 3 2016 Fotograf Tv-serie
Mord uden grænser 2015 Fotograf Tv-serie
Lillemand 2015 Fotograf Tv-serie
Tomgang 2013 Fotograf Tv-serie
Borgen 3 2013 Fotograf Tv-serie
Over kanten 2012 Fotograf DK/Spillefilm
Julestjerner 2012 Cheffotograf Tv-serie
Lykke 2011 2. fotograf Tv-serie
Pagten 2009 Foto Tv-serie
Usynlige piger 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Forførerens fald 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Blå mænd 2008 Foto DK/Spillefilm
Helena - Direktørens datter 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Jonas - logistikchefens søn 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
The Matjulskis 2008 Foto DK/Kort fiktion
Helt ærlig, mor og far! Jakob - Revisorens søn 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Klara - livvagtens datter 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Intet set, intet hørt, intet gjort 2007 Foto DK/Kort fiktion
Lille løgn 2007 Fotograf DK/Kort fiktion
Lysets nøgle 2007 Produktion, 2. unit Tv-serie
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Foto DK/Kort fiktion
Mit Danmark - film nr. 5 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Nynne 2006 Kameraoperatør Tv-serie
Ambulancen 2005 Foto DK/Spillefilm
En gal, en elsker eller en poet 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Kom som du er 2005 Foto DK/Kort fiktion
Five Pairs of Shoes 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Min mors kærlighed 2005 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Store planer 2005 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Jerusalem, min elskede 2004 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Dokumentarfilm
Motormagasinet 2004 Kameraoperatør Tv-serie
Mellem os 2003 Foto DK/Kort fiktion
9 præludier om kærlighed 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Frunk 2003 B-fotograf DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 2. fotograf, Belyser DK/Kort fiktion
Farvel 2001 Foto DK/Kort fiktion
Den gode søn 2001 Fotograf DK/Kort fiktion
Tre på en motorcykel 2001 Fotograf DK/Kort fiktion
Her i nærheden 2000 Clapper/loader DK/Spillefilm
Max 2000 Clapper/loader, 2. unit DK/Spillefilm
Nytårsaften 1999 Fotograf DK/Kort fiktion
Albert 1998 Clapper/loader DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Fotografassistent DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Clapper/loader U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.