enda

Jens Bo Fraek

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Julemandens datter 2018 Belysningsmester DK/Spillefilm
Friheden 2018 Belyser Tv-serie
Herrens veje 2 2018 Gaffer Tv-serie
De standhaftige 2016 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
En chance til 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Belysningsmester Tv-serie
Rita 3 2015 Belysningsmester Tv-serie
9. april 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Drengen med guldbukserne 2014 Belyser U/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Octocopter operatør DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Belyser Tv-serie
Skytten 2013 Belyser DK/Spillefilm
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Belyser DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.