enda

Jens Peder Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frivillige 2019 Grip DK/Spillefilm
Hacker 2019 Grip DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Grip DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Grip DK/Spillefilm
QEDA 2017 Grip DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Grip DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Grip Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Grip-assistent, 2. unit DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Grip-assistent DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Grip DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Grip DK/Spillefilm
Tal R: The Virgin 2013 Dolly DK/Dokumentarfilm
Alle for to 2013 Grip-assistent DK/Spillefilm
Antboy 2013 Grip-assistent DK/Spillefilm
Mig og min familie - Danni 2012 Grip DK/Dokumentarfilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Grip DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Grip Tv-serie
Sky 2010 Grip DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Grip Tv-serie
Sorte kugler 2009 Grip-assistent DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Grip (Danmark) DK/Dokumentarfilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Grip DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Grip DK/Spillefilm
Klinteskoven 2007 Grip DK/Dokumentarfilm
Supervoksen 2006 Grip DK/Spillefilm
Nynne 2006 Grip Tv-serie
En lille død 2005 Grip DK/Kort fiktion
Store planer 2005 Grip DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Grip DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Grip Tv-serie
Afdeling D 2004 Grip DK/Kort fiktion
Tvilling 2003 Grip DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Grip Tv-serie
Debutanten 2002 Grip DK/Kort fiktion
It's all about love 2002 Grip DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Grip DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.