enda

Jeppe Bødskov

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kirsebæreventyret 2019 Klipper DK/Dokumentarfilm
Forglem mig ej 2019 Co-klipper DK/Dokumentarfilm
Selvhenter 2019 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Julemandens datter 2018 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Den fortabte kriger 2018 Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
I blodet 2016 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Klipper Tv-serie
Democrats 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Op med halen 2014 Klipper Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Klipper Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Klipper Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Klipper Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Klipper Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Klipper Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Klipper Tv-serie
Under den samme himmel 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
1/2 revolution 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Hjemløs 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Monsterjægerne 2009 Klip, B-klipper DK/Spillefilm
Isas stepz 2008 Klip Tv-serie
Min svigerfar - Peter Zobel 2008 Klipper DK/Dokumentarfilm
Som en familie 2007 Klip DK/Kort fiktion
One Day 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
2900 Happiness 2007 Klip Tv-serie
Den sorte Madonna 2007 B-klipper DK/Spillefilm
Fidibus 2006 B-klipper DK/Spillefilm
Re:action 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Cool Girl 2003 Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.