enda

Jeppe Lassen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Grip DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2018 Grip DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Grip DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Grip DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Grip Tv-serie
Kollektivet 2016 Grip DK/Spillefilm
Comeback 2015 Grip DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Grip DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Grip DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Grip DK/Spillefilm
The Stranger Within 2013 Grip DK/Spillefilm
Moon Rider 2012 Grip DK/Dokumentarfilm
Dirch 2011 Grip DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Grip DK/Spillefilm
Drømme i København 2009 Grip DK/Dokumentarfilm
Zoomerne 2009 Grip DK/Spillefilm
De fantastiske 3 2009 Grip DK/Kort fiktion
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Grip DK/Spillefilm
Kinamand 2005 Grip DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Grip-assistent DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Grip DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Grip DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Grip Tv-serie
Okay 2002 Grip DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Grip DK/Spillefilm
Let's Get Lost 1997 Grip DK/Spillefilm
Ondt blod 1996 Grip DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.