enda

Jesper Maxwell Frederiksen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Belyser Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Belyser Tv-serie
Norskov 1 2015 Belyser Tv-serie
Den danske pige 2015 Belyser (Danmark) U/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 Belyser DK/Kort fiktion
Arvingerne 2 2015 Belyser Tv-serie
Heartless 2 2015 Belyser Tv-serie
Juleønsket 2015 Belyser Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Belyser Tv-serie
Rita 3 2015 Belyser Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Belysningsassistent Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Belyser Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Belyser Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.