enda

Jill Arnfjord

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Landet af glas 2018 Chefsminkør DK/Spillefilm
Hånd i hånd 2018 Chefsminkør Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Sminkør Tv-serie
Et familieforetagende 2017 Sminkør DK/Kort fiktion
Mercur 2017 Sminkør Tv-serie
Anti 2016 Frisør DK/Spillefilm
Undercover 2016 Sminkør DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Sminkør DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Chefsminkør Tv-serie
Liv(e) 2015 Sminkør DK/Kort fiktion
Comeback 2015 Makeup assistent DK/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 Sminkør DK/Kort fiktion
B 2014 Sminkør DK/Kort fiktion
Kolbøttefabrikken 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Sminkør Tv-serie
A-klassen 2012 Makeup Tv-serie
Half Past Original 2012 Makeup Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.