enda

Jonas Frederiksen

(1973 – )

Producer. Født 1973. Uddannet på Den Danske Filmskoles producerlinje i 1999 med afgangsfilmen 'Lille mænsk', instrueret af Peter Schønau Fog.

Jonas Frederiksen har gennem årene produceret en lang række spillefilm. Heriblandt kan nævnes Simon Stahos tre spillefilm 'Bang Bang Orangutang' (2005), 'Magi i luften' (2011) og 'Miraklet' (2014) samt Charlotte Sielings 'Mesteren' (2017). Han har desuden produceret Christina Rosendahls to film 'Idealisten' (2015) og 'Vores mand i Amerika' (2020). Førstnævnte var bl.a. nomineret til to Robert-statuetter.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ingen kender dagen 2022 Producer DK/Spillefilm
Vores mand i Amerika 2020 Producer DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Producer (Lancering) DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Producer DK/Spillefilm
Miraklet 2014 Producer DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Associate producer DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Producer DK/Spillefilm
Kærlighedens krigere 2009 Producer, Executive producer U/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Producer U/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Executive producer DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Producer DK/Spillefilm
Boomerang drengen 2004 Produktion DK/Dokumentarfilm
Eiffeltornet 2004 Co-producer U/Kort fiktion
Dag og nat 2003 Kreativ producer DK/Spillefilm
Dogville 2003 Line producer DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Producer DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Associate producer DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Associate producer DK/Spillefilm
Family 2001 Producer DK/Dokumentarfilm
Lille mænsk 1999 Producer DK/Kort fiktion
Exit non-stop 1998 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.