enda

Jørgen Lauritsen

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unfair 2017 Komponist DK/Kort fiktion
Swinger 2016 Orkestrering DK/Spillefilm
Genetic Me 2014 Musik, Musikproducer DK/Dokumentarfilm
Tidsrejsen 2014 Orkestrering Tv-serie
Mekanikerne 2014 Musik DK/Kort fiktion
4Reality 2013 Komponist DK/Kort fiktion
Jagten 2013 Musikmix DK/Spillefilm
The Art of Crossing a Bridge 2012 Musik DK/Kort fiktion
As You Were 2012 Komponist DK/Kort fiktion
Going Nowhere 2011 Komponist DK/Kort fiktion
Superbror 2009 Dirigent DK/Spillefilm
RePlay 2008 Komponist DK/Kort fiktion
De kaldte os frisører 2007 Musik DK/Kort fiktion
Schhhh! 2006 Musik DK/Kort fiktion
Strings 2004 Musik DK/Spillefilm
Cirkus 2004 Musik DK/Kort fiktion
Anja efter Viktor 2003 Musikalsk tilrettelægger DK/Spillefilm
Junglebogen 2 2003 Sanginstruktør U/Spillefilm
Grislings store eventyr 2003 Dansk version (Sanne Graulund) U/Spillefilm
Bjørne brødre 2003 Sanginstruktør, Sanginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
It's all about love 2002 Orkester DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.