enda

Karen Baumbach

Producer og produktionsleder. Karen Baumbach har gennem årene været en del af produktionen på en lang række af især spillefilm og tv-serier.


Blandt produktioner kan nævnes tv-serierne 'Lærkevej' (2009), 'Badehotellet' (2013) og 'Greyzone' (2018) samt spillefilmene 'Lærkevej: Til døden os skiller' (2012), 'Antboy' (2013) og 'Den bedste mand' (2017). Baumbach har også produceret dokumentaren 'Bag Blixens maske' (2011), der deltog på en række internationale festivaler - heriblandt IDFA.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den bedste mand 2017 Line producer DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Produktionsleder U/Spillefilm
Albert 2015 Præproduktionskoordinator DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Line producer DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Assisterende line producer (udvikling) DK/Spillefilm
Antboy 2013 Produktionsleder DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Produktionsleder Tv-serie
Little Night Hunter 2012 Line producer DK/Kort fiktion
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Produktionsleder DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Bag Blixens maske 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Lærkevej 2009 Produktionsleder Tv-serie
Ved verdens ende 2009 Produktionssupervisor (postproduktion) DK/Spillefilm
Disco ormene 2008 Line producer DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den sorte pimpernel 2007 Line producer DK/Spillefilm
Den rette ånd 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Springet 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Produktionsleder (postproduktion) DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hannah med H 2004 Location assistent U/Spillefilm
Møgunger 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.