enda

Karin Jagd

(1957 - )

Castinginstruktør og tidligere skuespiller og tv-vært. Gift med instruktør Martin Miehe-Renard.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I Krig & Kærlighed 2018 Casting DK/Spillefilm
Unfair 2017 Casting DK/Kort fiktion
Far til fire på toppen 2017 Casting DK/Spillefilm
Mercur 2017 Casting Tv-serie
Afskåret 2016 Casting DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Casting DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Casting DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Børnecasting DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Casting DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Statistcasting DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Casting DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Casting DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Casting DK/Spillefilm
B 2014 Casting (Danmark) DK/Kort fiktion
1864 2014 Casting Tv-serie
MGP Missionen 2013 DR dame, Casting DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Casting DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Casting DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Casting-konsulent DK/Kort fiktion
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Casting DK/Spillefilm
1001 hemmeligheder for børn - og ikke for voksne 2010 Casting DK/Kort fiktion
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Casting DK/Spillefilm
Osman og Jeppe 2009 Casting Tv-serie
Fri os fra det onde 2009 Casting DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Vagtsygeplejerske, Casting DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Casting DK/Spillefilm
Monster huset 2006 Mor U/Spillefilm
Fartstriber 2005 Stemme U/Spillefilm
Nu 2003 Casting DK/Kort fiktion
Et juleeventyr 2001 Mother Gimlet/Mor Gimlet U/Spillefilm
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Casting Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Birthe Jensen Tv-serie
Inspector Gadget 1999 Brenda/RoboBrenda U/Spillefilm
Manden med tubaen 1999 Casting DK/Kort fiktion
Alle tiders julemand 1997 Casting Tv-serie
Alletiders julemand 1997 Casting Tv-serie
Lågen i bogen 1995 Søster Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Bøtten, Casting Tv-serie
Hjem til fem 1995 Medvirkende Tv-serie
Alle tiders jul 1994 Casting Tv-serie
Jul i juleland 1993 Karen-Marie Tv-serie
Alle os under himlen 1993 Medvirkende Dokumentarserie
Skibet i skilteskoven 1992 Karen-Marie Tv-serie
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Betjent DK/Spillefilm
Margrethes elsker 1987 Karen Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.