enda

Karsten Jacobsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Journal 64 2018 Steadicam DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Kameraoperatør DK/Spillefilm
I blodet 2016 Steadicam DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Steadicam DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Steadicam DK/Spillefilm
Sorg og glæde 2013 Kameraoperatør, Steadicam DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Steadicam Tv-serie
Spies og Glistrup 2013 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 2. fotograf DK/Spillefilm
Simon 2011 Steadicam U/Spillefilm
Dirch 2011 Steadicam DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Steadicam DK/Spillefilm
Armadillo 2010 Steadicam-operatør DK/Dokumentarfilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Steadicam DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Steadicam-operatør (Danmark) DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Julefrokosten 2009 Fotograf DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Kameraoperatør U/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Partus 2006 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Familien Gregersen 2004 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Frunk 2003 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.