enda
Person

Kaspar Munk

(1971 – )

Født 23/6 1971. BA i film- og medievidenskab ved Københavns Universitet 1999 inden filmuddannelsen på Super16s instruktørlinje 2003-06.

Munks kortfilm har også været festivalhits, bl.a. vandt ''Forsvunden'' (2006) prisen for bedste børne- og ungdomsfilm på Odense Film Festival. Munk spillefilmdebuterede med ''Hold om mig'' (2010), der vandt en række internationale priser blandt andet Marc Aurelio-prisen for bedste dubbede spillefilm i Rom, Best Feature Film Award i Tallin og to ærespriser på festivalen i Mannheim-Heidelberg. Hans andre ungdomsfilm tæller blandt andet ''You & Me Forever'' (2012), der vandt en Bodil-pris og en Robert-statuette, og ''Vildheks'' (2018).

På tv-fronten har Munk blandt andet instrueret første sæson af DR-serien ''Herrens veje'' (2017), episoder af ''Bedrag'' sæson 2 og hele første sæson af den danske HBO-serie ''Kamikaze'' (2021).
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Kamikaze (Oversigt) 2021 Instruktion Tv-serie
Festen er aflyst - 1:8 2021 Instruktion Tv-serie
Før og efter - 2:8 2021 Instruktion Tv-serie
Flight Mode - 3:8 2021 Instruktion Tv-serie
Pancake Syrup - 6:8 2021 Instruktion Tv-serie
Happy white day - 4:8 2021 Instruktion Tv-serie
Efterladt bagage - 5:8 2021 Instruktion Tv-serie
Hjem - 7:8 2021 Instruktion Tv-serie
Krzysztof og det kosmiske tilfælde - 8:8 2021 Instruktion Tv-serie
Vildheks 2018 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
Herrens veje 2 2018 Instruktion Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Instruktion Tv-serie
Herrens veje (oversigt) 2017 Instruktion Tv-serie
Bedrag 2 2016 Instruktion Tv-serie
Kærester 2016 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Instruktion Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Instruktion, Manuskript Tv-serie
Flyvere i natten 2014 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
You & Me Forever 2012 Instruktion, Manus, Historie, Ide DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Casting-konsulent DK/Kort fiktion
Hold om mig 2010 Instruktion DK/Spillefilm
Forsvunden 2006 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
En lille død 2005 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Kysss 2004 Instruktion, Manus, Executive producer DK/Kort fiktion
Søster 2004 Instruktion, Medvirkende, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Øje-blink 2003 Instruktion, Manus, Executive producer DK/Kort fiktion
Passing by 2001 Instruktion, Manus, Producer DK/Kort fiktion