enda

Kasper Andersen

(1977 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Underverden 2017 A-fotograf DK/Spillefilm
Beginners 2010 Foto U/Spillefilm
Mirror 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Kim 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Riskær - avantgardekapitalisten 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Ekko 2007 Foto DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Fotograf DK/Kort fiktion
Fighter 2007 Fotograf (præ-produktion) DK/Spillefilm
Den hemmelige krig 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Robust - Ingen skal kalde mine forældre tabere 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Princess 2006 Fotograf DK/Spillefilm
En gal, en elsker eller en poet 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Torero 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Kampen om Staden 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Snap 2005 Fotograf DK/Eksperimentalfilm
Cirkus 2004 Foto DK/Kort fiktion
Vildt 2004 Foto DK/Kort fiktion
Morgengry 2004 Foto DK/Kort fiktion
Manden der blandt andet var en sko 2004 Foto DK/Kort fiktion
Babylonsjukan 2004 Fotograf, 2. unit U/Spillefilm
Frunk 2003 Foto DK/Kort fiktion
Skift 2003 Foto DK/Eksperimentalfilm
Højre hånd 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Bokseren 2003 2. fotograf DK/Kort fiktion
Ulykken 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Stumbmock 2002 Foto DK/Kort fiktion
Billetmærke 26527 2002 Foto DK/Kort fiktion
Debutanten 2002 Fotograf DK/Kort fiktion
Charlie Butterfly 2002 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Perforama 2002 Produktionsassistent Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Kameraoperatør Tv-serie
Prisen 2001 Foto DK/Kort fiktion
Forestillinger om utroskab 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Kameraoperatør, 2. unit DK/Kort fiktion
Den ene og den anden 2000 Foto DK/Kort fiktion
State Of Bliss 2000 Lys DK/Kort fiktion
Edderkoppen 2000 Janus Lund Tv-serie
Her i nærheden 2000 Belyser DK/Spillefilm
Blind Date 1999 Fotograf DK/Kort fiktion
Så smukt! 1998 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Kys, kærlighed og kroner 1998 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Wolfgang 1997 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Operation Cobra 1995 Frederik DK/Spillefilm
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Roser og persille 1993 Mads DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Martin, kaldet Møv DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.