enda

Kir Laustsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sikke et cirkus 2017 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Produktionsleder Tv-serie
De standhaftige 2016 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Produktionskoordinator Tv-serie
En chance til 2015 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Produktionsleder DK/Spillefilm
1864 2014 Produktionsleder Tv-serie
Dicte 1 2013 Produktionskoordinator Tv-serie
The Spiral 2012 Indspilningsleder-assistent Tv-serie
Alle for én 2011 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Ynglinge 2006 Line producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.