enda

Kir Laustsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 Line producer DK/Spillefilm
Kirsebæreventyret 2019 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Jagten på lykken 2019 Line producer DK/Dokumentarfilm
Scoreskolen – Tre kærlighedshistorier fra Rusland 2019 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Selvmordsturisten 2019 Line producer DK/Spillefilm
Brakland 2018 Producerkonsulent DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Produktionsleder Tv-serie
De standhaftige 2016 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Aquarela 2016 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Produktionskoordinator Tv-serie
En chance til 2015 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Produktionsleder DK/Spillefilm
1864 2014 Produktionsleder Tv-serie
Dicte 1 2013 Produktionskoordinator Tv-serie
The Spiral 2012 Indspilningsleder-assistent Tv-serie
Alle for én 2011 Statistkoordinator, Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Ynglinge 2006 Line producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.