enda

Kirsten Zäschke

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Julemandens datter 2 2020 Makeup DK/Spillefilm
De Frivillige 2019 Chefsminkør DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Chefsminkør Tv-serie
DNA 2019 Chefsminkør Tv-serie
Julemandens datter 2018 Chefsminkør DK/Spillefilm
Håbet 2018 Makeup-designer Tv-serie
Gud taler ud 2017 Chefsminkør DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Chefkostumier DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Chefsminkør DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Chefsminkør DK/Spillefilm
The Model 2016 Chefsminkør DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Chefsminkør Tv-serie
Rosita 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Chefsminkør, Chefkostumier DK/Spillefilm
Det grå guld 2013 Chefkostumier, Chefsminkør DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Chefsminkør Tv-serie
Sorg og glæde 2013 Chefsminkør DK/Spillefilm
Mission: Impossible - Ghost Protocol 2012 Sminkør U/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Chefsminkør Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Chefsminkør Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Chefsminkør Tv-serie
Alle for én 2011 Chefkostumier, Chefsminkør DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Chefsminkør Tv-serie
Requiem 2031 2011 Stylist DK/Kort fiktion
Promise 2010 Chefsminkør DK/Kort fiktion
Blå mænd 2008 Chefsminkør DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Sminkør DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Chefsminkør DK/Spillefilm
Veninder 2005 Stylist, Stylist DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Chefsminkør DK/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Chefkostumier, Chefsminkør DK/Spillefilm
Arven 2003 Sminkør DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Sminkør DK/Spillefilm
Perker 2002 Kostumer, Chefsminkør DK/Kort fiktion
En fars søn 2002 Chefsminkør DK/Kort fiktion
Polle Fiction 2002 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Sminkør DK/Spillefilm
Mit liv som Bent 2001 Makeup Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Sminkør Tv-serie
Olsen-bandens sidste stik 1998 Sminkør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.