enda

Kjetil Mørk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 1 2017 Lydoptagelser Tv-serie
Pistol 2016 Tonemester DK/Kort fiktion
Sorgenfri 2016 A-tonemester (optagelser), Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Lydoptagelser Tv-serie
Lang historie kort 2015 Tonemester DK/Spillefilm
Rosita 2015 B-tonemester DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Boom operator Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Boom operator Tv-serie
Painless 2014 Lyd DK/Kort fiktion
Chancen 2014 Tonemester DK/Kort fiktion
Klumpfisken 2014 Boom operator DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
First Movers 2013 Boom operator DK/Kort fiktion
Tarok 2013 Boom operator DK/Spillefilm
Exodus 2013 Foley artist DK/Kort fiktion
Barvalo 2012 Lyd DK/Kort fiktion
Turbo 2012 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Boom operator DK/Spillefilm
Travelling with Mr. T 2012 Lydklipper DK/Dokumentarfilm
Pendlerkids 2012 Lydoptagelser Tv-serie
The Secret Society of Fine Arts 2012 Foley artist DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Lyd DK/Kort fiktion
Beast 2011 Tonemester (optagelser), B-tonemester DK/Spillefilm
Dreng 2011 Lyd DK/Spillefilm
Rosa Morena 2011 Foley recordist DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Lydassistent DK/Spillefilm
Berik 2010 Foley artist DK/Kort fiktion
Det erotiske menneske 2010 Lydmix (Senegal) DK/Spillefilm
Sky 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 B-tonemester DK/Spillefilm
Tomatprincippet 2009 Tonemester DK/Kort fiktion
Før ferien 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsen II 2009 Foley-klipper Tv-serie
Stykke for stykke 2009 Lydmix DK/Kort fiktion
Den fremmede 2009 Foley artist DK/Kort fiktion
Beg, Borrow and Steel 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bad Beat Boys 2004 Steve, Musik, Lydklipper DK/Kort fiktion
The Game - kunsten at score 0 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.