enda

Lars C. Detlefsen

(1967 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Manuskriptkonsulent Tv-serie
Kolonien 2017 Manuskript Tv-serie
De vildfarne 2016 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Den perfekte middag 2014 Manuskript DK/Kort fiktion
Encounters 2014 Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Hitman: Absolution 2012 Manus Spil
Far til fire - til søs 2012 Konsulent DK/Spillefilm
The Last Demon Slayer 2011 Manuskript DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Manuskript DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Manus DK/Spillefilm
Sky 2010 Manus DK/Kort fiktion
Med lukkede øjne 2010 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Træneren 2009 Manus DK/Kort fiktion
Lulu & Leon 2009 Manuskonsulent Tv-serie
Original 2009 Kreativ producer DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Manus DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Treatmentkonsulent DK/Spillefilm
Mors dreng 2007 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Den grimme ælling og mig 2006 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Frunk 2003 Konsulent DK/Kort fiktion
Ulykken 2003 Konsulent DK/Kort fiktion
Kokken 2002 Manus DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Nattens engel 1998 Manus, Casting, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.