enda

Lars Kolvig

(1946 – 2011)

Produktionsleder. Født 11/2 1946, død 30/3 2011 - 65 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min søsters børn alene hjemme 2012 Co-producer DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Producer DK/Spillefilm
Min søsters børn i sneen 2002 Producer DK/Spillefilm
En sang for Martin 2001 Produktion DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Produktion DK/Spillefilm
Et hjørne af paradis 1997 Executive producer DK/Spillefilm
Hamsun 1996 Executive producer DK/Spillefilm
Sebastian 1995 Produktion U/Spillefilm
Carmen & Babyface 1995 Producent DK/Spillefilm
Snøvsen ta'r springet 1994 Producent DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Produktion DK/Spillefilm
Den russiske sangerinde 1993 Executive producer DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Co-producer DK/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Produktionskonsulent U/Spillefilm
Sofie 1992 Produktion DK/Spillefilm
Snøvsen 1992 Produktion DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Producer Tv-serie
Europa 1991 Produktionssupervisor DK/Spillefilm
Camping 1990 Producer DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Producer DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Produktionsleder DK/Spillefilm
Livet er en god grund 1985 Produktion Tv-film
Ingen kære mor 1985 Producer Tv-film
Johnny Larsen 1979 Produktionsleder DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mig og Charly 1978 Produktionsleder DK/Spillefilm
Slægten 1978 Produktionsleder DK/Spillefilm
Vinterbørn 1978 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hærværk 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Terror 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Gangsterens lærling 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Strømer 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Produktionsleder DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Produktionsleder DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Produktionsleder DK/Spillefilm
Afskedens time 1973 Produktionsleder DK/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Produktionsleder DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Produktionsleder DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Produktionsleder DK/Spillefilm
Smil mand! 1972 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hvem skal med hvem? 1971 Produktion DK/Dokumentarfilm
Sex en gros 1971 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Zurp Ahtamn 1971 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tjærehandleren 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ang.: Lone 1970 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den røde rubin 1970 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Mazurka på sengekanten 1970 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Damernes ven 1969 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Helle for Lykke 1969 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Uden en trævl 1968 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Produktionsleder DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Producer, Tilrettelægger DK/Spillefilm
Min søsters børn 1966 Toneassistent DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Børnejuryens 1. Pris 2002 Tallinn Black Nights Film Festival 2002 Min søsters børn
Børnejuryens 1. Pris 2001 Oulu Int. Children's Film Festival 2001 Min søsters børn
Cifej Juryen 2001 Oulu Int. Children's Film Festival 2001 Min søsters børn
Børnejuryens 1. Pris 2002 Lübeck, Nordische Filmtage 2002 Min søsters børn i sneen
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
San Sebastian International Film Festival 2007-09-20 Sofie
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2005-05-29 Min søsters børn i Ægypten
Berlinale 2005-02-10 Min søsters børn i Ægypten
Miami International Film festival 2005-02-04 Sofie
Tokyo International Film Festival 2004-10-23 Min søsters børn
Chicago International Film Festival 2004-10-07 Sofie
Tokyo Kinder Film Festival - Kineko 2004-08-13 Min søsters børn
Tallinn Black Nights Film Festival 2003-11-22 Min søsters børn i sneen
Rio de Janeiro Film Festival 2003-09-25 Min søsters børn
Kristiansand International Children's Film Festival 2003-04-29 Min søsters børn i sneen
Berlinale 2003-02-06 Min søsters børn i sneen
Discovery - Scotland's Int. Film Fest for Children & Young People 2002-11-27 Min søsters børn
Tallinn Black Nights Film Festival 2002-11-23 Min søsters børn
Lübeck, Nordische Filmtage 2002-10-31 Min søsters børn i sneen
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2002-08-17 Min søsters børn
Kristiansand International Children's Film Festival 2002-04-30 Min søsters børn
TIFF Kids 2002-04-12 Min søsters børn
Stockholm Film Festival Junior 2002-04-06 Min søsters børn
Berlinale 2002-02-06 Min søsters børn
Oulu Int. Children's Film Festival 2001-11-19 Min søsters børn
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.