enda

Lars "Snitt" Weirsøe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2019 Grip U/Spillefilm
De Frivillige 2019 Grip DK/Spillefilm
Dronningen 2019 Grip DK/Spillefilm
Hacker 2019 Grip-assistent DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Grip DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Grip Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Grip Tv-serie
Heartless 2 2015 Grip Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Grip Tv-serie
Comeback 2015 Grip DK/Spillefilm
Mekanikerne 2014 Grip DK/Kort fiktion
Arvingerne 1 2014 Grip Tv-serie
Familien Jul 2014 Grip DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Grip DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Grip DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Grip DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 Grip DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 Grip DK/Spillefilm
Dyret 2011 Grip DK/Kort fiktion
Chloe Likes Olivia 2011 Grip DK/Kort fiktion
Her bor Jensen 2010 Grip DK/Kort fiktion
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Grip DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Grip DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Grip DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Grip, Clapper/loader DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Grip DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Grip Tv-serie
Frygtelig lykkelig 2008 Grip DK/Spillefilm
Album 2008 Grip Tv-serie
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Grip DK/Spillefilm
To verdener 2008 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Grip DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Grip DK/Spillefilm
Ynglinge 2006 Grip DK/Kort fiktion
Under bæltestedet 2006 Grip DK/Kort fiktion
Sprængfarlig bombe 2006 Grip DK/Spillefilm
Nynne 2006 Grip Tv-serie
Ambulancen 2005 Grip DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Grip DK/Spillefilm
Deadline 2005 Grip DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 Grip DK/Kort fiktion
Jeg er bare den logerende 2005 Grip DK/Kort fiktion
Forsvar 2003 Grip Tv-serie
Se til venstre, der er en svensker 2003 Casting DK/Spillefilm
Debutanten 2002 Belyser DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Okay 2002 Location scout DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Location assistent DK/Spillefilm
Hotel Pandemonium 2000 Lys DK/Kort fiktion
Mifunes sidste sang 1999 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Exit non-stop 1998 Fotografassistent, Lysassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.