enda

Lasse Kjederqvist

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire på toppen 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Rekvisitør (Ungarn) DK/Spillefilm
Den danske pige 2015 Regi (Danmark) U/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.