enda

Lauge Voigt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dan Dream 2017 Special effects makeup DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 SFX-makeup DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Special effects makeup DK/Spillefilm
1864 2014 SFX-makeup Tv-serie
Broderskab 2010 Special effekt-makeup DK/Spillefilm
Aqualorius 2009 Special effects DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 Special effekt-makeup DK/Kort fiktion
Pagten 2003 Special effekt-makeup DK/Kort fiktion
At kende sandheden 2002 Special effects DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.