enda

Lena Paaske

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Holiday 2018 Casting DK/Spillefilm
I fars hænder 2017 Casting DK/Dokumentarfilm
Kolonien 2017 Casting Tv-serie
Venus 2017 Casting DK/Dokumentarfilm
Aldrig mere i morgen 2017 Casting DK/Spillefilm
Pistol 2016 Casting DK/Kort fiktion
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Casting Tv-serie
Den anden verden 2016 Casting Tv-serie
Rastløs 2015 Casting DK/Kort fiktion
Mennesker bliver spist 2015 Casting DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Casting Tv-serie
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Casting DK/Spillefilm
Krigen 2015 Casting (stemmer) DK/Spillefilm
Comeback 2015 Casting DK/Spillefilm
Partiets mand 2014 Casting Tv-serie
Våbenbrødre 2014 Casting DK/Kort fiktion
Vilde venner 2013 Casting Tv-serie
Hemmeligheden 2012 Casting DK/Spillefilm
Hemmeligheden 1:4 2012 Casting Tv-serie
Hemmeligheden 3:4 2012 Casting Tv-serie
Hemmeligheden 2:4 2012 Casting Tv-serie
Hemmeligheden 4:4 2012 Casting Tv-serie
Sjit happens 2012 Casting Tv-serie
Frihed på prøve 2010 Casting DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Casting DK/Spillefilm
Flugten 2009 Casting, Skuespiller-coach DK/Spillefilm
Implosion 2009 Casting DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Skuespiller-coach Tv-serie
Gå med fred Jamil 2008 Casting-assistent DK/Spillefilm
Fighter 2007 Casting DK/Spillefilm
Partus 2006 Casting DK/Kort fiktion
Nordkraft 2005 Statistcasting, Statistkoordinator DK/Spillefilm
Drabet 2005 Statistcasting DK/Spillefilm
Villa Paranoia 2004 Casting, Stillfotograf DK/Spillefilm
Kongekabale 2004 Statistcasting DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Personlig assistent (Søren Kragh-Jacobsen), Assistent DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Food designer, Personlig assistent (Helle Ryslinge) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.