enda

Lene Majgaard Arentsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Sminkør DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Sminkør Tv-serie
En chance til 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Sminkør Tv-serie
Kapgang 2014 Sminkør DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Sminkeassistent Tv-serie
Broen 2 2013 Sminkør Tv-serie
Borgen 3 2013 Sminkør Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Sminkør DK/Spillefilm
Ladyboy 2011 Chefsminkør DK/Kort fiktion
Bora Bora 2011 Makeup DK/Spillefilm
Pagten 2009 Makeup Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.