enda

Lina Flint

(1987 – )

Producer. Født 28/6 1987. Uddannet producer fra Den Danske Filmskole i 2015.

Lina Flint spillefilmdebuterede i 2015, hvor hun producerede dramaet 'Eliten', som vandt New Talent Grand Prix på CPH PIX samme år. Siden har hun blandt andet produceret to film af instruktør Gustav Möller - afgangsfilmen 'I mørke' (2015) og spillefilmdebuten 'Den skyldige' (2018). Sidstnævnte var udtaget til Sundance Film Festival, hvor den vandt publikumprisen i kategorien World Cinema Dramatic.

Lina Flint grundlagde i 2015 Nordisk Films talentafdeling SPRING, som blandt andet har produceret 'Den skyldige'.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den skyldige 2018 Producer DK/Spillefilm
Home Grown 2017 Producer DK/Kort fiktion
I mørke 2015 Producer DK/Kort fiktion
Drengene 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Eliten 2015 Producer DK/Spillefilm
Whole 2014 Producer DK/Kort fiktion
Lulu 2014 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Sorg og glæde 2013 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
Karate nights 2010 Producer DK/Kort fiktion
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
R 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 Producerassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.