enda

Louise Birk Petersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Line producer DK/Spillefilm
Knud Rasmussen - den store fortryller 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Aldrig mere i morgen 2017 Line producer, Postproduktion DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Line producer DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Line producer DK/Spillefilm
Sorg og glæde 2013 Line producer DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Line producer DK/Spillefilm
Dirch 2011 Line producer DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Line producer DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Line producer DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
To verdener 2008 Line producer DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Lotto 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Line producer Tv-serie
At kende sandheden 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Producerassistent DK/Spillefilm
Barbara 1997 Produktionsassistent, Produktionsassistent (Færøerne) DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Produktionsassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.