enda

Lucie-Marie Layers

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 Kostumier DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Håbet 2018 Kostumier Tv-serie
Fantasten 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Kostumier Tv-serie
Gidseltagningen 2017 Kostumier Tv-serie
Tordenskjold & Kold 2016 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Kostumeassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.