enda

Madeleine Ekman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Holiday 2018 VFX-postproduktion DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Co-producer (Sverige) DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Co-producer (Sverige) DK/Spillefilm
Battle 2018 Co-producer U/Spillefilm
Darling 2017 Co-producer DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Co-producer DK/Spillefilm
Wolf and Sheep 2017 Co-producer DK/Spillefilm
The Model 2016 Co-producer DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Co-producer (Sverige) DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Postproduktion DK/Spillefilm
En chance til 2015 Co-producer (Sverige) DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Co-producer (Sverige) DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Co-producer DK/Spillefilm
I am Here 2014 Associate co-producer DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Co-producer DK/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Co-producer U/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Co-producer DK/Spillefilm
Jagten 2013 Co-producent DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Co-producer (Sverige) DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Co-producer DK/Spillefilm
Happy End 2012 Producer U/Spillefilm
Into the White 2012 Co-producer U/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Co-producent DK/Spillefilm
Ambassadøren 2011 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Melancholia 2011 Co-producer DK/Spillefilm
Juan 2011 Co-producer DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Executive producer Tv-serie
Antichrist 2009 Co-producer DK/Spillefilm
Mammut 2009 Produktionsleder U/Spillefilm
Hannahs valg 2009 Produktionsleder (postproduktion) U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Produktionsleder U/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Produktionsleder U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Produktionsleder U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.