enda

Magnus Magnusson

(1941 - )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Springet 2005 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Fakiren fra Bilbao 2004 Produktion DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Rekvisitør Tv-serie
Ulvepigen Tinke 2002 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Fru Marianne 2001 Rekvisitør Tv-film
At klappe med een hånd 2001 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Snøvsen ta'r springet 1994 TV-fotograf DK/Spillefilm
Oksen 1992 Scenograf U/Spillefilm
Sofie 1992 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det forsømte forår 1992 Rekvisitør DK/Spillefilm
Camping 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Rekvisitør DK/Spillefilm
Oviri 1986 Scenografassistent DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Rekvisitør DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Rekvisitør DK/Spillefilm
Smuglerkongen 1985 Rekvisitør U/Spillefilm
Midt om natten 1984 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Regi DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Rekvisitør DK/Spillefilm
Med Lille Klas i kufferten 1983 Rekvisitør U/Spillefilm
Slædepatruljen Sirius 1981 Engelsk version DK/Dokumentarfilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Regi DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Rekvisitør DK/Spillefilm
Matador 1978 Rekvisitør Tv-serie
Olsen-banden går i krig 1978 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-banden deruda' 1977 Bilist med flyttegods på taget, Rekvisitør DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Rekvisitør DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Rekvisitør DK/Spillefilm
Da Svante forsvandt 1975 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-banden går amok 1973 Rekvisitør DK/Spillefilm
Manden på Svanegården 1972 Kostumer DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Rekvisitør DK/Spillefilm
Operation Kirsebærsten 1972 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Olsen-banden i Jylland 1971 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ska' vi lege skjul? 1970 Rekvisitør DK/Spillefilm
Huset på Christianshavn 1970 Regi Tv-serie
Løgneren 1970 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rend mig i revolutionen 1970 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tænk på et tal 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-banden på spanden 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
Stine og drengene 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
I den grønne skov 1968 Regi DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Regi DK/Spillefilm
Sådan er de alle 1968 Regi DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Speciel Omtale 2004 Lübeck, Nordische Filmtage 2004 Fakiren fra Bilbao
Børnejuryens 1. Pris 2005 Leeds International Film Festival For Children And Young People 2005 Fakiren fra Bilbao
Publikumspris, Unge 2005 Leeds International Film Festival For Children And Young People 2005 Fakiren fra Bilbao
Bedste Spillefilm 2005 TIFF Kids 2005 Fakiren fra Bilbao
Børnejuryens 1. Pris 2005 TIFF Kids 2005 Fakiren fra Bilbao
Robert, Bedste Make Up 2005 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2005 Fakiren fra Bilbao
Robert, Bedst Speciale Effekter/Lys 2005 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2005 Fakiren fra Bilbao
Cifej Juryen 2005 Kristiansand International Children's Film Festival 2005 Fakiren fra Bilbao
Bedste børnefilm 2005 Belfast Cinemagic 2005 Fakiren fra Bilbao
2. Bedste Film, Børnejury 2005 Chicago Int. Children's Film Festival 2005 Fakiren fra Bilbao
Første Pris 2006 Riga Arsenals "Film Berry" Children Int. FF 2006 Fakiren fra Bilbao
Publikumspris 2007 Madrid International Film Festival for children and youth 2007 Fakiren fra Bilbao
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Vilnius International Film Festival 2008-04-03 Fakiren fra Bilbao
Madrid International Film Festival for children and youth 2007-11-12 Fakiren fra Bilbao
Prague Febiofest, Int. Film, TV and Video Festival 2007-03-22 Fakiren fra Bilbao
Giffoni-Hollywood Festival 2006-04-26 Fakiren fra Bilbao
Riga Arsenals 2006-03-18 Fakiren fra Bilbao
Belfast Cinemagic 2005-11-17 Fakiren fra Bilbao
Oulu Int. Children's Film Festival 2005-11-14 Fakiren fra Bilbao
Chicago Int. Children's Film Festival 2005-10-27 Fakiren fra Bilbao
Mill Valley Film Festival, Film Inst. California 2005-10-06 Fakiren fra Bilbao
Rimouski Carrousel Int. Youth F.F. 2005-09-25 Fakiren fra Bilbao
Giffoni Film Festival 2005-07-16 Fakiren fra Bilbao
Montevideo Divercine 2005-07-11 Fakiren fra Bilbao
TIFF Kids 2005-04-29 Fakiren fra Bilbao
Kristiansand International Children's Film Festival 2005-04-26 Fakiren fra Bilbao
Halifax, ViewFinders: International FF for Youth 2005-04-19 Fakiren fra Bilbao
Leeds International Film Festival For Children And Young People 2005-03-17 Fakiren fra Bilbao
Montreal International Children's Film festival 2005-02-26 Fakiren fra Bilbao
Berlinale 2005-02-10 Fakiren fra Bilbao
Antwerpen European Youth FF of Flanders 2005-02-06 Fakiren fra Bilbao
Lübeck, Nordische Filmtage 2004-11-04 Fakiren fra Bilbao
Amsterdam Cinekid 2004-10-17 Fakiren fra Bilbao
BUSTER 2004-09-06 Fakiren fra Bilbao
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.