enda

Maj-Britt Paulmann Dalsgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jagtsæson 2019 Line producer DK/Spillefilm
Før frosten 2019 Line producer (udvikling) DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Line producer DK/Spillefilm
Darling 2017 Line producer DK/Spillefilm
Anti 2016 Line producer DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Line producer DK/Spillefilm
Al Medina 2015 Line producer DK/Spillefilm
Krigen 2015 Line producer DK/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Line producer DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Line producer DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Line producer DK/Spillefilm
Forbandelsen 2012 Line producer DK/Kort fiktion
R 2010 Produktionsleder DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Line producer DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.