enda
Person

Malene Choi

Instruktør. Født 1973. Uddannet dokumentarinstruktør fra Den Danske Filmskole i 2005.

Choi Jensen har instrueret kort-, spillefilm og dokumentarer siden 2001. Hun modtog Robert-prisen for bedste korte fiktion for ''Dyret'' (2011).

Hun debuterede i det lange format med ''The Return'' (2018), en hybridfilm, der blev vist på en lang række internationale filmfestivaler. Filmen modtog special mentions ved filmfestivalerne i Rotterdam og Göteborg.
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Stille liv 2023 Instruktion, Manuskriptforfatter, Klipper DK/Spillefilm
The Return 2018 Instruktion DK/Spillefilm
Dyret 2011 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Voice over voice 2007 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Eksperimentalfilm
InshAllah 2005 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Con Ella 2004 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Søster Palsang Amor 2003 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Essay 2001 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Eksperimentalfilm