enda

Malin Birch-Jensen

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spies og Glistrup 2013 Kostumier DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Makeup DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Kostumer DK/Spillefilm
Lotto 2006 Makeup DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Makeup DK/Spillefilm
Voksne mennesker 2005 Makeup DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Kostumedesigner, Chefsminkør DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Makeup Tv-serie
Anklaget 2005 Sminkør DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Kostumer, Makeup DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Makeup Tv-serie
Askepop - the Movie 2003 Makeup assistent DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Makeup DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Makeup DK/Spillefilm
Flyvende farmor 2001 Makeup DK/Spillefilm
Et rigtigt menneske 2001 Kostumer DK/Spillefilm
Mit liv som Bent 2001 Makeup Tv-serie
Grev Axel 2001 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Konsulent DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Kostumer, Sminkør DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Makeup Tv-serie
Barbara 1997 Sminkør (København) DK/Spillefilm
Ondt blod 1996 Makeup DK/Spillefilm
Sort lucia 1992 Kostumer U/Spillefilm
Den store badedag 1991 Makeup DK/Spillefilm
Perfect World 1990 Kostumer DK/Eksperimentalfilm
Sirup 1990 Kostumer DK/Spillefilm
Minder fra Transsylvanien 1989 Manus DK/Kort fiktion
Århus by Night 1989 Makeup DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Makeup DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Kostumer, Medvirkende DK/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Kostumer, Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.