enda

Markéta Procházková

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mesteren 2017 Kostume-supervisor DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Kostume-supervisor DK/Spillefilm
1864 2014 Kostume-supervisor Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Kostumeassistent DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Kostumekoordinator DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Kostumier (Prag) DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Kostumier (Prag) DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Kostumier (Tjekkiet) DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Kostumier (Tjekkiet) DK/Spillefilm
Prag 2006 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.