enda

Martin Kildegaard Hem

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Til vi falder 2019 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Genkendelsen 2017 Executive producer DK/Kort fiktion
Bedrag 1 2016 Journalist Tv-serie
Bedrag 2 2016 Instruktørassistent Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
The Man Who Saved the World 2014 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Heartless 1 2014 Teknisk instruktør Tv-serie
Marie Krøyer 2012 1. instruktørassistent, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Instruktørassistent Tv-serie
Bora Bora 2011 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Remix 2008 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Location manager DK/Kort fiktion
Flammen & Citronen 2008 Location scout DK/Spillefilm
Vi der blev tilbage 2007 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Instruktørassistent Tv-serie
Ung mand falder 2007 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Cecilie 2007 Indspilningsleder, Location scout (København) DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 1. instruktørassistent, Location manager (præproduktion) DK/Spillefilm
Snart kommer tiden 2006 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Lotto 2006 Location scout DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Allegro 2005 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Voksne mennesker 2005 Location manager DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Location manager DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Location scout DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Produktionsleder Tv-serie
Skyggen 1998 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Du er ikke alene 1978 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.